dijous, 21 de gener del 2016

Distingits amics:
Ens posem en contacte amb vost茅s per convidar-los a participar a l'homenatge a Andreu Castillejos Furi贸, que per iniciativa d'Acpv-Casal Jaume I d’Elx estem organitzant, al nostre pintor, fot貌graf i activista social un artista comprom茅s amb el seu poble i la nostra llengua, president d’honor del Casal Jaume I d’Elx, que com sabeu malauradament va morir l’any 2013, als 71 anys.

Vos convidem a participar en l'acte, que tindr脿 lloc el divendres, 29 de gener 2016 a partir de les 20:15 hores de la vesprada a ACPV-Casal Jaume I d’Elx al carrer Sant Jordi,2).

A grans trets l'homenatge consistir脿 en el lliurament d’una escultura al seu fill, dissenyada per el pintor i escultor alcoi脿 Antoni Mir贸. Una actuaci贸 musical a c脿rrec del grup "Saranda i Seva茂l". En la projecci贸 d'un documental de fotos de la seua vida i de part de la seua obra. Parlaments, intervencions de les diferents associacions, entitats i d’altres. Exposici贸 de pintures dedicada a Andreu a c脿rrec dels diversos artistes d’Elx i de la resta del nostre Pa铆s Valenci脿. Tamb茅 tenim previst demanar a l’ajuntament un carrer amb el seu nom concretament al barri on va n脿ixer. 




La nostra intenci贸 茅s la de situar en un lloc d'honor i en la mem貌ria col·lectiva de la nostra poblaci贸 la figura d’Andreu Castillejos.

Vos informem que en aquest moment, ja hi ha altres associacions que estan col·laborant en l'homenatge.
Et preguem que si voleu participar com a entitat col·laboradora de l’acte, i intervindre fent algun parlament en homenatge d’Andreu o en qualsevol dels actes que estem organitzant, ens ho comuniqueu al Casal. Demanem que, com que Andreu era un enamorat de la nostra llengua i cultura pr貌pies, feu el parlament en valenci脿 preferentment.

Agra茂m el vostre inter猫s i us fem saber que ens teniu a la vostra disposici贸 per a qualsevol cosa que considereu d’inter猫s.
Cordialment
Agust铆 Agull贸 Marcos 
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx) 
Tel猫fon 965426480 
Carrer Sant Jordi, 2 
elx@acpv.cat 
http://casalelx.blogspot.com.es/ 
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107 
http://lecturesdelx.blogspot.com.es 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada